Garanti og produkt-registrering

Ud over den lovpligtige garanti på to år, tilbyder vi en udvidet produktgaranti på tre år – så der er i alt fem års produktgaranti. 

For at vi kan tilbyde denne produktgaranti, er det nødvendigt, at du registrerer dit Minimax-anlæg i formularen. Vær opmærksom på, at ALLE felter i formularen skal udfyldes, OG at der skal kunne fremvises kvittering for både køb og montage (af en autoriseret VVS-installatør), for at produktgarantien gælder.

Det er også en forudsætning, at der kun bruges bloksalt, af den højeste kvalitetsnorm: EN 973 Type A, som er frit for tilsætningsstoffer.

Her ses serienummeret
Anlæggets serienummer ses nemt ved at åbne låget på anlægget. Her står nummeret på det runde hvide dæksel. Nummeret står også på et mærke i saltkabinettet OG uden på kassen, som anlægget leveres i. Her ses det over stegkoden på den hvide label.

Produktregistrering

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Fejl på dit Minimax-anlæg?

Fejl og problemer med Minimax blødgørings-anlæg er sjældne. Hvis du oplever noget usædvanligt, så kontakt den VVS-installatør, som du har købt anlægget hos.

Hvis du har købt anlægget på denne hjemmeside, så kontakt os via skabelonen her, så vi kan fejlfinde og løse eventuelle problemer hurtigst muligt.

Opret reklamation